Стало відомо про те, що в Києві щур потрапила в квартиру через унітаз. Як таке могло статися.

Таким чином, повідомляється, що мешканці однієї з квартир в українській столиці злякалися щури, яка намагалася вилізти з їх унітазу. Вони відразу ж зафіксували на камери своїх смартфонів, і опублікували на своїх сторінках у соціальних мережах.

Стався цей інцидент на вулиці Ружинської, на першому поверсі житлового будинку.

"Ружинська, 1 поверх. Щур вилізла з унітазу. Будьте обережні", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дане явище щури викликало бурхливе обговорення у коментарях під публікацією в соціальних мережах. Вся справа в тому, що гризуни є переносниками різних хвороб.

Нагадаємо, що близько двох років тому в Україні був зафіксований перший випадок, коли чоловік захворів щурячою гепатит.

Попередні дослідження показали, що він не здатний заразити макак-резусів, однак цей випадок доводить, що вірус небезпечний для людини.

Зазначено, що щурячий вид гепатиту Е віддалено нагадує людський. Попередні дослідження показали, що він не здатний заразити макак-резусів, однак цей випадок доводить, що вірус небезпечний для людини.

Як повідомляється, потерпілий - 56-річний чоловік, якому в травні 2017 року трансплантували печінку. Для позитивної пересадки він брав імунодепресанти для штучного придушення імунітету. Останні тести зафіксували порушення в роботі печінки, а наступні аналізи виявили гепатит.

Нагадаємо, раніше В Дніпрі кози почепили маски і змусили реготати всю Україну - "тепер ви бачили всі"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві самотня коза прогулялася по мосту Кличко - без маски, зате з молоком

Також «Знай.ua» писав, що Єнот по кличці Начальник замінив вівчарську собаку і став зіркою TikTok