У Києві, на проспекті Лесі Українки, 23, співробітники служби охорони затримали неадеквата, який камінням бив припарковані машини. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Черговий неадекват на вулицях міста. Просто так - зловив «білочку» і бив. Порушника передали правоохоронцям», - пишуть автори посту, які також цікавляться, «як і чим цей «білочник» буде віддавати власникам кошти за збитки?»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Віддати його на "перевиховання" власникам авто. Адже вони на бабло потрапили. Печалька», «А що взагалі за прикол відбувається?! Число неадекватних зросло... Один з ножем по метро сновигає… другий ось… Третього біля «Швидко гроші» гребуть…», - дивуються кияни.

«Штраф за хуліганку і відпустять...», «Проходив вже таке. Потрібно відразу молотком пальці бити, а потім викликати копів», «Страховка. Тільки це врятує. Знову ж таки, моральну сторону страховка не покриває! Люди зійшли з розуму? Офигеваю від кожної нової новини», «Не посадять, і відшкодовувати збиток не буде. Все, що можна було з ним зробити - зламати обидві руки в декількох місцях, до приїзду поліції...», «Посадять, і буде у в'язниці відпрацьовувати, а в'язниця гривень за 20 буде кожному переводити. Проходили таке відшкодування збитків», - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що в Києві розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла з дому, і так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.uа у київському метрополітені чоловік порізав себе ножем.

Також Знай.uа писав, що під Києвом озвірілий співмешканець матері викинув з вікна 5-річного малюка.