Киян обурила «хитра схема» міської влади зі «зшибання» штрафів з громадян за неправильну парковку – в ній замішані велосипедна доріжка, що веде в нікуди, і евакуатор. Деталі розкрив киянин на телеграм-каналі Romanenko Dreams&Nightmare.

За його словами, на вулиці Ярославів Вал він натрапив на велосипедну доріжку, логічного пояснення існуванню якої він так і не знайшов, так як «вона з'явилася з нізвідки в нікуди. Просто нізвідки з'являється і також просто зникає в нікуди. Власне кажучи, як і велосипедисти, яких там немає».

«Зате тепер по правій стороні вулиці не можна ставити авто. А за рогом стоїть евакуатор, який збагачує приватних власників на 1800 гривень, а державу на 225», - зазначає автор повідомлення.

«Яку задачу вирішили наші срані київські "урбаністи" в даному випадку? Завдання наповнення приватної кишені, на якому заточена наша держава. Стало легше велосипедистам? Ні. Тому що немає цілісної інфраструктури руху по місту. Пішоходам? Так вони там і не ходили. Автомобілістам? Навпаки», - додає він, уточнюючи, що багато безкоштовних парковок у місті перетворилися на приватні і платні, а безкоштовних у місті не створюють.

Скрін, телеграм-канал Romanenko Dreams&Nightmare

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«На Академмістечку понаставляли стовпчиків, і тепер ті, хто ставили авто, приїхавши із передмістя, їдуть в центр, щоб поставити авто там. Тобто, дебіли типу звільняють місто від авто в центрі, але виходить навпаки. Але ж, коли ти хочеш рубонути бабла, то для цього все і робиш. Щоб потрібні тобі бігли потоки в потрібному напрямку», - резюмує автор.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві перейдуть на безготівкову оплату за проїзд у громадському транспорті.

Також Знай писав, що в Києві автовокзали винесуть за межі міста.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві проходить лежачий мітинг велосипедистів.