У Києві розшукують літнього чоловіка, який пішов з дому і не повернувся.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

Так, у Києві розшукують 66-річного Володимира Подкурнанного, який пішов з дому і не повернувся назад. Відомо, що востаннє чоловіка бачили вранці 11 червня, коли він вийшов з будинку на Бережанській, 16-А. Зараз про його місцезнаходження нічого не відомо.

Володимир Подкурнанный


Особливі прикмети зниклого: носить окуляри, волосся сиве. Худорлявої статури. Пенсіонер був одягнений у спортивні штани і футболку. При собі чоловік мав телефон, однак на дзвінки він не відповідає.

Якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація адже на кону життя та здоров'я людини.

Додамо,повідомлялося, що в Харкові п'яту добу шукають 12-річну дівчинку зі шрамом на лобі, - пішла в парк і зникла.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.