У Київській області кадрові зміни на вищому рівні – сьогодні, 18 червня, президент України Володимир Зеленський підписав указ про те, що головою Київської обласної державної адміністрації відтепер призначений Василь Володін. Відповідний документ опублікований на офіційному сайті Офісу Президента.

Відзначимо, що раніше Володін займав крісло тимчасово виконуючого обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації.

Фото: Василь Володін (my.ua)
Фото: Василь Володін (my.ua)

У КОДА вже представили нового керівника, цим зайнявся перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофимов. Також на церемонії був присутній міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

Трофимов, представляючи нового голову КОДА, зазначив, що ця місія повинна була дістатися президенту Зеленському, однак через карантинних вимог той змушений залишатися в самоізоляції.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

За словами Трофімова, президент передає всім привіт і сподівається, що «Київська область і надалі буде вітриною якісних змін в Україні».

Нагадаємо, раніше Кличко поскаржився на киян, масово "забили" на карантин "маски де?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Київ "завалив" режим карантину - натовпи людей з масками на підборідді, шалений свавілля показали одним відео

«Знай.uа " писав, що Киян обурив багатий вибір дефіцитного товару в популярній аптеці - "заробляють мільйони на пандемії"