Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. У цей період у Києві закрили всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. Також карантинні заходи торкнулися і зариття метро, а також деяких обмежень у наземному транспорті.

Але, мабуть не всі дотримуються карантину і прохань залишатися вдома. У Києві в районі метро Лук'янівська, незважаючи на карантин і загрозу поширення коронавірусу, як і раніше, спостерігаються натовпи людей.

Про це у себе на сторінці в Facebook написав видавець Олександр Ретивов.

Так, за словами Олександра Ретивова навіть незважаючи на карантин на вулицях Києва спостерігається безліч людей. При цьому на дорогах також спостерігається жвавий трафік.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Незважаючи на розпорядження Кабміну про введення масочного режиму, в цьому районі лише деякі перехожі носять захисні маски, при цьому роблять це неправильно.

"Мабуть, єдине, що трохи нагадує про пандемію, це рідкісні маски на підборіддях перехожих, так Макдональдс працює тільки як Макдрайв. Не знаю, чи можна це порівнювати з тими заходами, які введені в інших країнах, але мені так не здається", - уточнив киянин.

#хроники_карантинного_киева Ну не знаю, может где-то какой-то карантин и есть, но вот на Лукьяновке об этом ничто не говорит - людей как обычно, все работает, машин как в час пик, если не хуже. Пожалуй единственное, что немного напоминает о пандемии, это редкие маски на подбородках прохожих, да Макдональдс работает только как Макдрайв. Не знаю, можно ли это сравнивать с теми мерами, которые введены в других странах, но мне так не кажется

Geplaatst door Александр Ретивов op Donderdag 9 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, експерти розповіли, коли чекати вакцину від коронавірус.

Як повідомляв портал Знай.uа , в країнах з новою вакциною в коронавірус практично немає шансів – деталі дослідження.

Також портал Знай.uа писав, що Комаровський розповів, ніж боротися з коронавірусом.