На Київщині в середу, 17 червня, розгулявся справжній ураган. У столиці сильним вітром зривало рекламні щити та ламало дерева, а потужна злива за кілька годин встигла наробити лиха на дорогах міста. Однак це ще не найбільші витівки стихії за цей день – у Києві поривами вітру ледь не віднесло маленьку дитину. Очевидці інциденту зняли це на відео та оприлюднили у соцмережах.

Зазначається, що дивна подія трапилася на Осокорках – там пориви буревію досягали такої сили, що маленький хлопчик не міг іти вулицею. Щоб стихія його не знесла, малюк тримався за дерево обабіч стежки.

У такому положенні дитина перебувала доти, доки його не забрав хтось із дорослих. Лише з допомогою дорослої людини хлопчик зміг іти далі.

Натомість, коли малюк вже пішов, дерево таки не витримало напору буревію – його вирвало з грунту. На щастя, воно вже нікого не скалічило.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві затопило центральні вулиці.

Знай повідомляв, що киянка став жертвою величезного дерева, яке втомилося стояти.

Нещодавно Знай передавав, що на Оболоні в Києві відходи нафтопереробки скидають в озеро.