У Києві співробітник кур'єрської служби закидав клієнтку дивними повідомленнями і перелякав дівчину до напівсмерті. Молодий чоловік доставив їй замовлення і отримав оплату, а потім почав писати повідомлення з «компліментами». Про це пише ТСН.

Дівчина розповіла про ситуацію в соцмережах, а також кореспонденту ТСН. Вона зробила замовлення, а після доставки молодий чоловік почав писати їй СМС про те, які у неї гарні ноги і питати, теплим був салат. Ці повідомлення налякали клієнтку, так як вона була вдома одна.

Повідомлення кур'єра Фото: скріншот ТСН

Дівчина зазначила, що в службу підтримки звернулася не відразу. Вона боялася, що молодий чоловік повернеться, знаючи її адресу. Зателефонувала лише вранці 17 червня. Там їй повідомили, що скаргу передадуть співробітникам, які працюють з кур'єрами, і вирішать цю проблему.

Дівчина попросила не називати службу доставки, так як вона вважає, що назва компанії не має відношення до конкретного працівника.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Варто відзначити, що в Києві нахабний злодій з кавовим стаканчиком обчистив магазин і продавця, поки той займався викладкою товару. чоловік зайшов за прилавок і забрав із шухляди якісь речі. Камера зафіксувала обличчя грабіжника, а користувачі мережі зробили його відомим.

Крім того, в Києві можуть послабити карантин для цього вже є всі підстави. До такого висновку підводить показник кількості заражених на кожні 100 тисяч чоловік. У столиці він впевнено знижується.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві нахабний злодій обікрав магазин на очах у продавця.

Знай повідомляв, що Київ може вийти з карантину.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві завершили досудове розслідування смерті двох дівчат в орендованій квартирі.