У Києві можуть послабити карантинні обмеження. Про це пишуть українські ЗМІ, орієнтуючись на дані статистики, опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Наголошується, що для ослаблення карантину рівень інцидентності, тобто кількості випадків захворюваності коронавірусом в населеному пункті, не повинен перевищувати 12 хворих коронавірусом на 100 тисяч населення.

Скріншот з сайту МОЗ

Поки що цей показник у Києві демонструє тенденцію до спаду – ще у вівторок, 16 червня, індекс інцидентності в столиці фіксувався на рівні 15,57 нових випадків захворювання на кожні 100 тисяч населення, то вже в середу, 17 червня, инцидентность склала 15,03 нових випадків захворювання на кожні 100 тисяч населення.

Якщо спад рівня захворюваності зберегти таку ж динаміку, незабаром карантин у Києві можуть трохи послабити – наприклад, дозволити роботу фітнес-центрів, басейнів та закладів громадського харчування у старому режимі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові Кернес відкрив три пляжу з шести.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську мер дозволив лише засмагати, але не купатися у водоймах.

Нещодавно Знай передавав, якою буде вартість відпочинку на українських курортах Чорного і Азовського морів.