У Києві завершили досудове розслідування жорстокого вбивства двох дівчат, тіла яких знайшли пов'язаними в шафі на орендованій квартирі на Подолі з десятками ножових поранень.

Про це пише Інформатор посилаючись на прокуратуру Києва.

У скоєнні умисного вбивства двох дівчат, тіла яких 4 січня 2020 виявили в одній з квартир на вулиці Кирилівській у Подільському районі столиці, підозрюють 34-річного чоловіка та 19-річну спільницю. Убитими виявилися дві дівчини, які пропали незадовго до цього.

"Напередодні вбивства підозрювані взяли на кілька днів в оренду однокімнатну квартиру на Подолі, куди надалі запросили двох дівчат 2000 та 2003 років народження нібито для спільного відпочинку. В силу молодого віку і відсутності життєвого досвіду останні погодилися на пропозицію",- розповіли в прокуратурі Києва.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За підсумками слідства стало відомо, що підозрювані напали на потерпілих з метою заволодіння їх майном. У дівчат при собі були мобільні телефони, недорогі прикраси і трохи грошей. Дівчата чинили опір, у зв'язку з чим зловмисники завдали ножем 19-річній дівчині 17 цілеспрямованих ударів у шию та грудну клітку, і не менше 28 цілеспрямованих ударів у шию її 16-річної подруги. Від отриманих поранень дівчата померли на місці.

джерело: Інформатор
джерело: Інформатор

6 січня 2020 за результатами розшукових заходів підозрюваних у скоєнні подвійного вбивства затримали за орієнтуванням на залізничному вокзалі в Одесі.

Мужничу з спільницею звинувачують за пунктами 1, 6, 12 частини 2 статті 115 (умисне протиправне заподіяння смерті двох осіб, вчинене з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб), частиною 4 статті 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднане з насильством, небезпечним для життя і здоров'я особи, подвергшегося нападу, і з погрозою застосування такого насильства (розбій), вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), частини 2 статті 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене за попередньою змовою групою осіб).

джерело: Прокуратура Києва
джерело: Прокуратура Києва

Зловмисники перебувають під вартою. За скоєне їм загрожує довічне позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вбивство дівчат у новорічну ніч в Києві: з'явилися фото двох підозрюваних, копи йдуть по гарячих слідах

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів'янин жорстоко вбив рідну матір і тітку і відбувся легким переляком - рішення суду приголомшило всіх

Також «Знай.ua» писав, що Підозрювана у вбивстві студента з Африки тернополянка "зійшла з розуму" в суді, але фокус не вдався