У жителів Києва закінчилося терпіння щодо водіїв-порушників. Про це розповіли на сторінці "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на вулиці Дегтярівській люди перекрили дорогу автомобілям, які поїхали за трамвайним коліям через затори.

Причиною такого вчинку людей стало довге очікування трамвая, який не міг проїхати через водіїв-порушників.

"Увірвався терпець людям, які годинами чекають трамвай на вулиці Дегтярівській через водіїв-порушників, які виїздять на колії, як тільки бачать затор. Люди просто взяли і заблокували їм рух по коліям" - казано в повідомленні.

Публікація Київ Оперативний: Facebook

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До повідомлення також додали відео, на якому можна помітити, як автомобілі проїжджають по трамвайних коліях не даючи трамваю можливості почати рух.

Незадоволені люди не стали терпіти, вийшли на проїжджу частину і заблокували рух автомобілів.

Деякі з них вступили словісну перепалку з водіями і розповіли, що чекають трамвай вже близько двох годин і звинуватили в цьому порушників дорожнього руху, які виїхали на колії.

Увірвався терпець людям, які годинами чекають трамвай на вулиці Дегтярівській через водіїв-порушників, які виїздять на колії, як тільки бачать затор. Люди просто взяли і заблокували їм рух по коліям.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 16 juni 2020

Підписники сторінки не могли пройти повз такої новини і висловили свою думку в коментарях. Багато з них засудили дії водіїв і сказали, що їх треба покарати.

Коментарі до публікації Київ Оперативний: Facebook

Нагадаємо, раніше у Дніпрі чоловік засвітив причандали замість світлофора.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Тернополі будуть ловити порушників правил дорожнього руху.

Також Знай.uа" писав, що молодому львів'янину зламали ногу на очах у всього міста.