Стало відомо, що в мережі з'явився ролик, на якому був зображений момент аварії, яка сталася в неділю, 14 червня поблизу станції метро Академмістечко.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався на проспекті Палладіна, під час того, як співробітники правоохоронних органів оформляли ДТП.

На великій швидкості, автомобіль в'їхав у патрульну машину, і її затисло між двома іншими. Про це повідомили в Патрульній поліції міста Київ.

Приблизно о 15:00, під час патрулювання було виявлено ДТП. Між автомобілем Nissan і невідомим авто, яке виїхало з місця.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Поки співробітник поліції знаходилася між службовим автомобілем та іншими, водій іншого транспортного засобу «влетів» в них, тим самим, інспекторка поліції була затиснута між автомобілями. Їй знадобилася термінова госпіталізація, і її відвезли в лікарню з числівниками переломами.

На ролику, який надали в мережу, видно сам момент аварії. Видовище не з приємних. Водіям інших машин довелося швидко вибігти зі своїх машин, щоб підштовхнути автомобіль патрульної поліції, і тим самим врятувати співробітника. Зараз, на скільки відомо, її життю нічого не загрожує.

З травм, у патрульної кілька переломів, травма живота, а також закрита черепно-мозкова травма.

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі дружок Буряка поснідав горілкою і сів за кермо - з'явилося відео скандального ДТП

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Харковом п'яний піп потрапив в аварію і пропав з радарів" - в суді порожньо

Також «Знай.ua» писав, що Проміле зашкалювала - в Ужгороді водій показав майстер-клас вертикальної паркування