У Києві знайшли тіло безвісти зниклого чоловіка, якого розшукують з початку року.

Про це повідомляє телеграм-канал Київ Зараз.

Так, у Києві на вулиці Берковецькій труп чоловіка, який зник безвісти, випадково викопали ковшем. Останки чоловіка в чорних пакетах та обмотані скотчем знайшов водій екскаватора.

Як з'ясувалося, цей чоловік зник ще в лютому цього року. Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що тоді чоловіка вбив його колега по роботі, охоронець автостоянки. Чоловіки посварилися під час відпочинку і один з них дістав гумову дубинку та вдарив нею по голові опонента. Коли той знепритомнів, продовжував бити його ногами.

Фото Київ Зараз


Коли чоловік зрозумів, що його колега мертвий, то вирішив помістити його в пакет, обмотав скотчем. Після цього він зателефонував другу-таксисту і попросив допомогти заховати тіло.

Зараз правоохоронці затримали обох підозрюваних. На даний момент ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали досвідченого злодія-гастролера з Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа на Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити і влаштував справжній погром на одному з кладовищ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають.