На днях у мережі з'явився ролик з тим, як в центрі української столиці хтось почав вигулювати незвичайну тварину. Такого ще не було.

Таким чином, повідомляється, що хтось щодня вигулює собаку, а хтось козу. Поблизу нового мосту у самому центрі Києва, була помічена коза, яка ходила, як ні в чому не бувало.

Варто відзначити, що це вже не перший випадок, коли в центрі міста були помічені ці тварини. Приміром, під кінець минулого року, під Міністерством закордонних справ помітили кіз, які паслися.

Місцеві відзначають, що досить часто їх бачать на газонах поряд з Михайлівської та Софіївської площ, а також, у сквері поблизу Володимирського проїзду.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Користувачі мережі, які це побачили, почали писати, що це чиновники з Міністерства вийшли на обід. А деякі, до речі, пов'язали це із скандальним законом про продаж землі.

Іспанські ЗМІ повідомляють, що починаючи з перших чисел травня 2020 року стартувала так звана "нульова фаза" урядового плану щодо поступової скасування карантину, введеного через пандемію коронавіруса.

Один креативний фермер скористався такою можливістю, щоб перегнати велике стадо овець. Цю дивовижну картину вдалося зняти на камеру очевидцям, які сиділи вдома на карантині.

Нагадаємо, у Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Як повідомляв "Знай.іа", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також Знай.іа писав, що у Києві голова Конституційного суду обібрали до нитки.