Сьогодні, 11 червня, Києві сталося пікантна НП. На одній із столичних вулиць кияни стали свідками того, як повністю гола жінка дуже незвичайним способом перетинала пішохідний перехід.

Відео інциденту опублікував Теlegram-канал Київ Оперативний.

"Спека змушує деяких людей робити максимально дивні вчинки", - написали під відео.

На кадрах відео видно, як жінка без одягу спершу навколішки, а потім поповзком намагається подолати "зебру". В кінці вона знову стає на карачки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Примітно, що за голою дівчиною з подивом спостерігали випадкові свідки.

Нагадаємо, натовп голих людей влаштувала забіг голяка у Чернігові. Так, під час введеного на всій території України карантину через пандемію коронавірусу мешканці вирішили пробігтися по пустинних вулицях міста буквально без одягу.

Про це йдеться в публікації Facebook-спільноти "Чернігів PLUS". Також там було розміщено коротке відео, яке наочно демонструє, що самоізоляція творить з людьми в Чернігові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві натовп голих хлопців потрусила причандалами - зате в масках

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві гола дівчина гуляла по вулиці без тіні збентеження, - "Де моя Tesla?"

Також «Знай.ua» писав, що Голий дніпрянин переплутав вулицю з нудистським пляжем - засвітив причандали на все місто і втік в кущі