У Києві неадекватний голий чоловік, мабуть, втомившись від карантину, влаштував незвичайну розвагу сусідам по ЖК – з криками і гаслами. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний».

«Йшов не пам'ятаю який день карантину. Під балконом в ЖК «Чайка» якийсь тип, на ім'я Олександр, півгодини стояв з криками: «Творець, візьми мене, я готовий. Конституція - не закон, нас хочуть загнати в електронне рабство. Не соромтеся, виходьте». Коли приїхала поліція і не змогла зломити його, вигукував: «Я вільна людина! Таня, не відкривай двері, будуть ламати двері, не бійся, Таня!» Не знаю, як Таня, але господарство він міг і застудити - адже він стояв голий довго», - написав автор посту.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Кришка їде у людей вже під замком», «Жителі РК стрепенулися, хоч що-то відбувається», «Вирішив у психдиспансері пересидіти залишок карантину», «найстрашніше ж - вийшов на вулицю-то без маски і паспорти... Про гаманець зі штрафом вже промовчу», - сміються кияни.

«Ой-Ой, голою піс*чкой об асфальт – боляче, напевно», «А адже на фоні загального психозу він ще цілком нормальний», - додають інші.

«Те, що в чому мати народила вийшов - не підтримую! А в усьому іншому він правий! І рекомендую всім розібратися в "різниця між живою людиною та громадянином" ...те, що у лапках копіюємо і вставляємо в рядок пошуку!», «Я теж так скоро вийду на вулицю - у мене немає грошей на оренду кімнати», - підтримують голого громадянина деякі.

Нагадаємо, як не заразитися коронавірусом — прості рекомендації, здатні врятувати життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Також портал Знай.иа писав, що в Кабміні наплювали на карантин і дозволили маршруткам набирати більше 10 пасажирів.