Киян попередили про прийдешні зміни в правилах користування безкоштовним проїздом у метрополітені. Зміни торкнуться не всіх, а тільки вузьку категорію осіб, які мають право на пільги, - учасників бойових дій. Про це повідомили в прес-службі Київського метрополітену.

Наголошується, що залишилося всього три тижні до того моменту, коли для безкоштовного користування підземкою учасникам бойових дій потрібно буде мати електронний квиток. Пільга почне діяти з 1 липня.

Те ж саме стосується і інших пільговиків, - безкоштовний проїзд забезпечений тільки тим, хто вже отримав електронний квиток для користування метро - «Картку киянина». Картку пільговики можуть оформити безкоштовно.

Автоматизована система оплати проїзду в громадському транспорті в столиці почне повноцінно функціонувати вже з 1 липня, обіцяє міська влада.

Тим, хто картки не має, потрібно або оформити електронний документ, або ж доведеться купувати електронний квиток.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Франківську анонсували нові транспортні маршрути.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко обмежить роботу метро.

Також Знай.uа" писав, що жителів Запоріжжя не пустять в маршрутки.