У мережі розповіли про те, що з кожним днем київському метрополітені стає все більше людей, тому, потрібно почати застосовувати заходи.

Таким чином, повідомляється, що є вірогідність того, що частина станцій метрополітену в Києві будуть перекривати на вхід з-за величезного трафіку людей.

Тепер, коли люди більше не бояться виходити на вулицю, і практично не надягають маски, людей в громадському транспорті стає тільки більше, а це означає, що ризик заразитися тільки більше. Про це розповів Віталій Кличко, під час чергового брифінгу.

05.06.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓Про кількість інфікованих киян ❓Скільки дітей захворіли на COVID-19 в Києві ❓ Директор якої зі столичних шкіл інфікований на коронавірус ❓Чи дозволить Київ роботу ресторанів та кафе ❓ Про роботу метро та громадського наземного транспорту ❓ Про поминальні дні ❓Про будівництво Подільсько-Воскресенського мосту Вже зараз в прямому ефірі про це та інше

Geplaatst door Віталій Кличко op Vrijdag 5 juni 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Щодня потік пасажирів становить вже 800 тисяч. Коли робота метрополітену тільки відновилася, це число не доходило і до 500 тисяч.

Найбільше пасажирів на п'яти станціях, а саме, Житомирська, Святошин, Чернігівська, Лісова і Почайна. Саме там зросла кількість пасажирів, за останні кілька днів.

Щоб не допустити тисняви, було прийнято рішення в годину пік обмежити вхід на деякі станції. При цьому, Віталій Кличко зазначив, що їх не закривають.

Маршрутки і автобуси також почали перевозити більше людей. Якщо раніше, на самому початку це було 200 тисяч, то зараз практично 600, тому, потрібно прийняти міри, інакше, карантин триватиме ще дуже довго.

Нагадаємо, кияни вирвалися з карантину на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Моз анонсували відкриття баз відпочинку.

Також портал Знай.иа писав, що 10 регіонів України не готові до ослаблення карантинних заходів із-за того, що не відповідають критеріям.