Вчора, в середу 10 червня, на автодорозі М-03 під Борисполем водій легковика марки Chery Amulet на повній швидкості протаранив припарковану на узбіччі фуру. Про це розповіли у спільноті "Киев Оперативный" у соцмережі Facebook.

Як зазначається, водій вантажівки припаркувався, аби зайти до магазину. У цей час у його авто врізався легковик. Повернувшись, водій фури побачив вже наслідки страшної автопригоди.

У легковику на момент аварії перебувало двоє людей, обоє вони загинули. Діставати повністю знищене авто з-під фури довелося рятувальникам, вони також вирізали тіла власників із залишків машини за допомогою спецзасобів.

На превеликий подив, в постраждалому автомобілі виявили живу істоту – на задньому сидінні перебувала собака. Вона стала єдиним, хто вижив у ДТП.

Що стало причиною трагедії, наразі з’ясовують правоохоронці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«А влада камер понаставила, лохів стригти на гроші. Кончені. Хочуть, щоб вільні люди швидкісного режиму дотримувалися - не бувати такому», «Дотримався б швидкості дозволеної - залишився б живий», - пишуть коментатори.

«У безпечних місцях треба зупинятися, а не посеред дороги в магазини вони ходять!», «Коли трапляється така ситуація, то все потрібно розібратися, а не відразу кричати, якого ти х.я пішов в магазин», «Знак виставляють, при аварійній ситуації, а тепер він винен і судити будуть», «Я коли зламався на дорозі, виставив, через 5 хв його просто-напросто роздавили, нашим людям хоч бетонні опори став, летять як очманілі, а потім шукають крайнього», - додають інші.

Нагадаємо, раніше На трасі Київ-Чоп зіткнулися три легковики та вантажівка, четверо загиблих - понівечені тіла вирізали з купи металу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Збив матір, в'їхав у стовп, влаштував перегони з поліцією — в Одесі затримали 12-річного лихача

Також «Знай.uа» писав, що Під Дніпром вантажівка зім'яла легковик в консервну банку, молода пара загинула на місці - вижила тільки дитина