Стало відомо про те, що українська столиця потрапила в один дуже престижний рейтинг. Нарівні з іншими європейськими містами.

Таким чином, повідомляється, що за рік Києву вдалося значно поліпшити свої позиції. Мова йде про рейтингу найдорожчих міст світу. Про це повідомляє Telegram-канал Київ 24/7.

Київ потрапив у рейтинг найдорожчих міст світу, фото: скріншот

І ось, рейтинг Mercer 2020 свідчить, що порівняно з 2019 роком, Київ виріс з 150 позиції до 106. Ця позиція в українській столиці разом з містом Гамбург який у Німеччині, а також столицею Португалії – Лісабоном.

Варто відзначити, що в даному рейтингу є близько чотирьохсот міст зі всього світу, і як і раніше, перше місце у Гонконгу. Він визнаний найдорожчим у світі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У топ-5 потрапили такі міста як Ашгабат, який в Туркменістані, японська столиця – Токіо, швейцарський Цюріх, а також Сінгапур.

Фахівці відзначають, що українська столиця зараз переживає яскраві часи забудови. В місті кожен місяць з'являються нові сквери, парки, місця для відпочинку. І зовсім недавно була відкрита оглядовий майданчик вздовж гори, яка виходить на Поділ. Це місце потрібно обов'язково відвідати в Києві, так як краса зачаровує.

Нагадаємо, раніше У київській левобережки з'явиться свій "Хрещатик" - Кличко розкрив грандіозні плани

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кияни масово плюють на карантин у метро, Кличко не витримав, - "Чекайте на вулиці!"

Також «Знай.ua» писав, що Кияни випросили у Кличка повернути каштани на Хрещатик, але мер зробив хід не тим конем