Послаблення карантину в Києві з 10 червня, на яке багато хто розраховував, не буде. Про це повідомили у Київській міській держадміністрації, опублікувавши відповідний документ.

Відповідно до протоколу засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у столиці, місто не готове до наступного кроку на шляху до скасування карантинних обмежень.

Раніше планувалося, що такий крок буде дозволено орієнтовно 10 червня. Однак станом на ранок 9 червня кількість нових випадків зараження у столиці не зменшилася і становить понад 15 осіб на кожні 100 тисяч населення за добу. Також враховується ступінь завантаженості ліжок для хворих на коронавірус у лікарнях міста (42,64%), та скільки в середньому тестів ПЛР здійснюється останнім часом.

За всіма цими показниками Київ демонструє невтішну динаміку, тож говорити про можливе чергове послаблення карантину в столиці говорити ще дуже рано, стверджуюють у КМДА.

Нагадаємо, у Києві лікарі не витримують навали пацієнтів із вірусом, - "Це гра на виживання".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Києві можуть посилити карантин.

Знай.uа писав, чиновники Кличко показали "золоті" декларації, поки кияни виживають на карантині.