У мережі з'явилася нова історія про Подільсько-Воскресенському недобудованому мосту, який Віталій Кличко обіцяв відкрити вже до нового року.

Таким чином, повідомляється, що дана новина з'явилася в Telegram-каналі «Золоті ворота. Інсайди КМДА». Для тих хто в столиці не так давно, варто уточнити, що кияни милуються цим мостом вже 27 років.

І примітно, що, незважаючи на відсутність робіт, за весь час на міст було витрачено понад шість мільярдів, і потрібно, щоб його добудувати, ще стільки ж.

Коли буде добудований міст на Воскресенку, фото: скріншот

вся справа в тому, що цей міст – справжня корупційна яма, на якій мають гроші більшість українських чиновників. Екс-президент України, Петро Порошенко, під час своєї каденції також закупив металоконструкції для мосту на суму приблизно в 160 мільйонів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Звісно, через російського постачальника. Але, найбільше відмили Столар і Комарницький, через свої фірми. «Кожен міліметр цього мосту платиновий» - пишуть у «Золоті ворота».

Будівництво йде за планом, який складений ще у 1993 році. Місто за цей час сильно змінився. З'явилися нові райони, нові станції метро, дороги, сквери, але, план мосту залишився все той же. А все тому, що його ніколи не добудують.

Нагадаємо, раніше ринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Як повідомляв портал "Знай.іа" Садовий оприлюднив декларацію про доходи.

Також "Знай.іа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.