Вівторок, 3 березня, шокував українців новиною про коронавірус в країні. Але киян від цієї поганої новини відвернув міст Патона, на якому саме в цей день прорвало трубу.

Інцидент трапився близько 14:40, повідомляє видання "Інформатор". Журналісти перевірили, що відбувається на мості через три години після прориву.

Як з'ясувалося, з моста продовжує литися вода, при чому з досить серйозним натиском. В результаті прориву жителі 200 будинків Русанівки і Березняків залишилися без води і опалення.

Тішить те, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

В КП "Київтеплоенерго" пообіцяли, що комунальники повністю ліквідують наслідки прориву ще 4 березня до кінця дня. Зважаючи на те, що станом на 19:00 водоспад з окропу продовжував шокувати жителів столиці, працювати комунальники будуть вночі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Незважаючи на аварію, рух по мосту не обмежували і на час ремонтних робіт робити цього не збираються. За словами фахівців, прорив не несе ніякої загрози несучим конструкціям. Тому автомобілісти можуть спокійно їхати по Патона чи на лівий берег, чи на правий. Тим більше, що заторів чи тягучок на цій ділянці також немає.

Приблизно через годину влада Києва повідомила, що прорив співробітники комунальних служб локалізували. А ось основну роботу вони зможуть закінчити вже завтра, 4 березня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві "посипався" міст Патона

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві в будь-який момент може рухнути міст Патона

Також Знай.ua писав, на столичному мосту Патона комунальники виявили аварійне просідання дорожнього покриття