У Києві, на трамвайному маршруті №33к, невідомі побили водія за те, що він їм зробив зауваження з приводу відсутності масок.

Про це повідомили в "Київпастрансі" в соціальній мережі Фейсбук.

Компанія зайшла в трамвай без засобів індивідуального захисту і водій зробив їм зауваження, однак люди повели себе не адекватно і напали на водія. Вони завдали йому тілесні ушкодження, після чого втекли.

"На зупинці "Вулиця Петра Запорожця" водій трамвая зробив зауваження групі пасажирів, які намагалися пройти в салон без засобів індивідуального захисту. У відповідь на ці невідомі скоїли напад на водія, завдавши йому тілесні ушкодження, після чого зникли з місця інциденту", - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На місце події приїхала "швидка" і поліція. Водія госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку. Зараз його стан стабільний.

Столична поліція відкрила кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

«В Киеве Гоп компания избила водителя трамвая. Ситуация была так: На остановке трамвай совершал посадку/высадку пассажиров, когда посадка закончилась, несколько пассажиров (компания друзей), были без масок. Их водитель и кондуктор попросили одеть маски, на что в ответ получили отказ в грубой форме. После этого водитель попытался нормально обьяснить, что если они не оденут маску, то он дальше продолжать движение не имеет право и трамвай будет стоять пока не приедут копы. - [x] На это компания отреагировала вкрай агрессивно, и накинулись с кулаками на водителя. Побли его сильно. Он в БСП, забрала скорая с места. Ищем очиведцев происходящего и просим максимальный репост. Полиция их не задержала, сказали что мол если выжил, то они закрывать не могут. Законы такие. Суть не в этом. Суть в том ято водитель просто выполнял свою роботу и поехать дальше просто не мог ибо ьыл бы оштрафован, и что ему оставалось делать? Любой бы поступил так же, штрафа ведь никому не надо(»

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Vrijdag 5 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зґвалтування і тортури 19-річного трансгендера – з'явилися всі деталі жорстокого злочину на Житомирщині

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві велосипедиста жорстоко побив хам на джипі - хлопець "посмів" відкрити рот

Також «Знай.ua» писав, що У Дніпрі невідомі по-звірячому розправилися над лежачим чоловіком — били ногами без краплі жалю