Під Києвом двоє неповнолітніх дітей втекли з центру соціально-психологічної реабілітації та викрали автомобіль, щоб не йти пішки. Про це розповіли у поліції області.

Зазначається, що 15-річний хлопець та його 11-річний товариш вночі втекли з реабілітаційного центру в Макарівському районі. Старший хлопчик проник на приватну територію та викрав звідти вантажний тягач «МАN», у якому неуважний водій залишив ключі та відчинені дверцята.

Друзі зуміли виїхати за межі населеного пункту і вирушили кататися полями. Там вони загнали автомобіль у багнюку та застрягли в ній. Покинувши авто, хлопці вирушили до найближчого села – зайшли до цілодобового магазину та попросилися погрітися. Жінка-продавець впізнала 15-річного хлопця, який через свої втечі вже встиг стати місцевою «знаменитістю». Вона напоїла дітей чаєм та нагодувала їх, а тим часом повідомила про гостей до поліції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Прибулі за викликом поліцейські затримали старшого хлопця за викрадення автомобіля, а меншого повернули до дитячого закладу. Зазначається, що для 15-річного підлітка це вже трете викрадення авто, його відправили до СІЗО. За скоєне його чекає від 5 до 8 років тюрми.

«Тільки вдумайтеся -" дитина з парковки поїхала на МАН ". Знайдіть спонсора, нехай отримає освіту, здасть на водіння, дайте дитині можливість втілити мрію. Ну тягне його дорога, що поробиш», - дивуються коментатори.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що у Києві поліція випадково затримала професійного викрадача автомобілів.

Знай.uа повідомляв, що автоексперти розповіли, які автомобілі найбільше цікавлять викрадачів.

Нещодавно Знай.uа передавав, що в Рівному юнак двічі викрав маршрутку.