У Києві поліцейським вдалося затримати «професійного» автокрадія. Про це розповіли у прес-службі столичної поліції.

Як зазначається, крадій за кермом авто порушив правила дорожнього руху. Виявилося, що автомобіль перебуває у розшуку. Крім того, чоловіка підозрюють у щонайменше трьох епізодах викрадення авто. Наразі його затримано, він перебуває під вартою, йому загрожує до восьми років тюрми.

До правоохоронців із заявою про викрадення авто на вулиці Тулузи звернулася місцева мешканка. За камерами відеоспостереження вдалося встановити, що схоже авто перебувало на проспекті Соборності. Його спробували зупинити патрульні, однак їхні вимоги водій проігнорував, порушивши правила дорожнього руху.

Після переслідування порущника таки змогли зупинити, - оглянувши авто, правоохоронці впевнилися, що це саме викрадена напередодні машина. У чоловіка вилучили підробний технічний паспорт на авто, набір відмичок, «знаряддя для «прошивки» ключів та підроблені номерні знаки».

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

«Мою два роки шукали, діячі. А тут оперативність така», «Фото в студію! Батьківщина повинна знати своїх героїв в обличчя!», - коментують кияни.

Нагадаємо, які машини в Україні викрадають найчастіше, докладна статистика.

Як повідомляв Знай. ua, закарпатська бабуся осідлала залізного мустанга і бахнула віртуозний дрифт.

Також Знай. ua писав, що загублений мотоцикл знайшов байкера через три десятиліття.