У Києві водій маршрутки марки ISUZU попався на управлінні транспортним засобом без водійських прав. Про це повідомили у столичній поліції.

Наголошується, що чоловіка зупинили за порушення правил дорожнього руху на вулиці Мельникова – він двічі проскочив на жовте світло. При перевірці виявилося, що раніше водія пасажирського автобуса вже тричі притягували до відповідальності за водіння в нетверезому вигляді.

Фото: Патрульна поліція
Фото: Патрульна поліція

Крім того, в минулому році його позбавили прав на керування транспортом на десять років. Тоді ж йому присудили штраф у розмірі 40,8 тисяч гривень.

На цей раз на ім'я водія складено протокол за ч. 4. ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) Кпап. Його відсторонили від керування будь-яким транспортом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«От і забрати ліцензію відразу у господаря «Богдана». Немає контролю, є бардак», «Замість цих маршруток «Богданів» краще б їздили нормальні повноцінні автобуси», «А як він взагалі за кермо сів без права керування на 10 років??? І ще за пияцтво??? Хто його на рейс взагалі випустив?», - обурюються в коментарях кияни.

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічна ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав про те, що Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт.