В університет їм. Тараса Шевченка, який знаходиться в самому центрі столиці – обшуки.

Таким чином, повідомляється, що обшуки проводяться в головному, червоному корпусі університету. Причина поки що невідома. На місці перебуває адвокат, але поки невідомо, чиї інтереси він надає. Ні в самому університеті, ні в СБУ, ні в поліції ніяких коментарів поки не дають.

В КНУ проводять обшуки, фото: Київ Зараз

На місці зібралося величезна кількість журналістів, а сама будівля університету пускають виключно з пропуску. Найімовірніше, причина стане відома ближче до вечора.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Запоріжжі співробітники правоохоронних органів нагрянули в бордель і провели там обшук.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що поліція була припинена діяльність публічного будинку в одному з відпочинкових комплексів у місті Запоріжжі. Тепер, організатори всього цього можуть сісти на сім років.

Сталося затримання в п'ятницю, 29 травня. співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми спільно зі слідчими Олександрівського відділення поліції ГУНП у Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури був проведений обшук в готельно-банному комплексі, який розташовується в Олександрівському районі міста Запоріжжя.

Нагадаємо, раніше Знай.иа писав, що з Уханя евакуюють решти українців: чи вдасться врятуватися дівчини з собакою?

Також Знай.иа повідомляв, що, згідно з повідомленнями ЗМІ, УЕФА перенесе Євро-2020 через коронавіруса.

Раніше ми писали, що у Харкові на пам'ятник Сковороді почепили маску від коронавіруса: все буде добре.