Кияни не скоро зможуть зняти медичні маски – ситуація із захворюваністю коронавірусом в столиці поки що не поліпшується. Припускати, коли в Києві закінчиться масковий режим, поки ще дуже рано, вважає голова столичної Госпродпотребслужбы Олег Рубан.

За його словами, карантинні обмеження та санітарні вимоги будуть діяти в столиці принаймні до вересня. Разом з тим, він розповів, що друга хвиля захворюваності коронавірусом очікується в Києві саме до вересня.

Тому не виключено, що в цьому році кияни маски так і не знімуть.

«Сьогодні ми фіксуємо циркуляцію даного збудника і його максимальну передачу. Особливо в закритих приміщеннях, де працює багато людей. Тому в таких приміщеннях і в місцях з великим скупченням людей, наприклад, в транспорті, маски обов'язково. На жаль, але захисні маски нам доведеться носити ще досить довго, поки у людей не сформується захисний імунітет, щоб нівелювати вірус», – підкреслив Рубан.

Нагадаємо, раніше ринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киян напередодні літа пустять на речові ринки, - де шукати купальники і шльопанці

Також «Знай.ua» писав, що Буряк закрутив гайки стихійної торгівлі в Запоріжжі - більше ніякого "сальця" з землі