У Києві активізувалися жебраки в метро, причому працюють вони за старою, вже давно відомою киянам схемою. Про це пишуть у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Це скоро стане одна з київських пам'яток. Київ, метро «Золоті Ворота»», - пишуть у співтоваристві, публікуючи фото жебраки. На знімку – добре одягнена дівчина з аркушем картону, на якому чорним маркером написано, що вона потрапила в біду і потребує грошової допомоги. При цьому вона стоїть на цьому місці не один рік.

«Вони стоять завдяки нашій славній поліції! Всі місця куплені і прописані. Маразм, що в метро так вільно можна стояти!», «Це, напевно, внучка діда на жигулях, вони не можуть доїхати один до одного, і все життя - в пошуку сім'ї», «А що там з законом, який нещодавно прийняли про заборону торгівлі та жебракуванні в метро? Висновок тільки один, працівники в долі», - обурюються кияни.

«Треба запитати, з якого вона міста, і відвезти її туди», «При мені пару раз пробували - вона при словах "куди Вам треба, ми відвеземо", технічно зливається з натовпом», - розповіли очевидці.

«Їм блогери до карантину навіть квиток купували, по-моєму, до Івано-Франківська... Через день вони знову стоять», «Відомий разводняк. Тільки кияни давно не ведуться, а приїжджі ще іноді шкодують. Я двічі в день там проїжджаю і давно не бачила, щоб хтось давав гроші», - пишуть городяни.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Київський метрополітен відразу після відкриття повернулися звичні особи – жебраки і кишенькові злодії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нахабний киянин вкрав телефон у стоматолога.

Також Знай.uа" писав, що у Запоріжжі накрили лохотрон.