Після того, як київське метро відкрили після карантину, пасажирів підземки чекало чимало нововведень. Зокрема, обов'язкове дотримання соціальної дистанції, носіння масок і застосування антисептиків. Однак ще одним неприємним сюрпризом стало рішення міської влади час від часу закривати ті чи інші станції метро на вхід. У «Київському метрополітені» розповіли, які саме станції підлягають таким обмеженням.

Зокрема, для обмеження пасажиропотоку будуть тимчасово і не повністю закривати станції "Житомирська", "Академмістечко", "Чернігівська", "Лівобережна" і "Почайна". При цьому мова не йде про повне перекриття входу, а тільки про те, що залишать відкритою одні або двоє дверей, і тільки в години пік.

Станцій, на яких можна здійснити пересадку на іншу гілку метро, обмеження не торкнуться. Для станції «Вокзальна» обмеження можуть ввести в тому випадку, якщо приміські електрички запрацюють на повну силу.

Наприклад, 2 червня через наплив пасажирів частково була перекрита станція "Академмістечко", це тривало 15-20 хвилин.

Нагадаємо, раніше кияни заполонили метро і дружно забили на карантин - "обіймаються" в чергах і штурмують вагони.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал " "Знай.uа Садовий оприлюднив декларацію про доходи.

"Знай.uа писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.