У Києві чоловік загинув під завалами будинку, виконуючи демонтажні роботи. Про це повідомили у столичному ГУ ДСНС України.

Зазначається, що рятувальникам довелося витягати труп чоловіка, якого затисло під конструкціями.

Трагедія сталася 2 червня, близько 15:30, на вулиці Московській, 8, розташованій у Печерському районі – на території заводу «Арсенал». Там велися роботи з демонтажу старої будівлі – одна із залізобетонних плит не втрималася і впала на екскаватор. Внаслідок нещасного випадку загинув чоловік – водій спецтехніки.

Фото: «Київ ДТП»
Фото: «Київ ДТП»

Фото: «Київ ДТП»
Фото: «Київ ДТП»

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: «Київ ДТП»
Фото: «Київ ДТП»

Фото: «Київ ДТП»
Фото: «Київ ДТП»

Фото: «Київ ДТП»
Фото: «Київ ДТП»

Коли рятувальники прибули на місце події, вони встановили, що чоловік вже не подає жодних ознак життя. Їм залишалося лише витягти з-під плити мертве тіло. Правоохоронці також оглянули місце події та зафіксували всі необхідні дані, щоб дати належну правову оцінку інциденту.

«Як шкода людину... так несподівано померти, на роботі...», «Скоріш за все, це те приміщення, куплене за вкрадені кошти з Шулявського мосту», «З екскаваторами це настільки часто відбувається, що дивно, чому ще не ставлять бронекабіни», "Проклятий будинок. Початок", - коментують подію кияни.

Нагадаємо, озвірілі братки зі стволами влаштували перестрілку в центрі столиці

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом вандали розгромили меморіал матерів воїнів АТО і залишили ганебний слід

Також Знай.ua писав, під Києвом обстріляли маршрутку