Дві компанії невідомих влаштували збройну перестрілку на столичному Печерську.

Про це розповіли очевидці події на сторінці "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Так, повідомляється, що близько двадцяти невідомих осіб зібралися біля кафе "Марокана" та магазину брендового одягу "Spazio", які розташовані на бульварі Лесі Українки.

Масова бійка, скріншот: Київ Оперативний

По всій видимості учасники конфлікту щось не поділили і між ними зав'язалася бійка, що можна спостерігати на відео, яке оприлюднили в мережі. Очевидці заявляють, що під час бійки один з учасників дістав зброю і почав стріляти. Інформації про постраждалих під час зіткнення не надається.

У підписі до відео очевидці зазначили, що подія чимось нагадало перестрілку в Броварах, яка відбулася напередодні.

З‘явилось відео з іншої камери нічної бійки на Печерську. Свідки запевняють, що було чутно постріли. https://kyivoperativ.info/other/xtos-na-pechersku-virishiv-povtoriti-brovarski-podi%D1%97-bijka-iz-strilyaninoyu-shhe-troxi-i-lyudi-zviknut-do-podibnix-dikos/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 31 mei 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хтось на Печерську вирішив повторити Броварські події - бійка із стріляниною. Ще трохи і люди звикнуть до подібних дикостей.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 31 mei 2020

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що титушки в Броварах залякують водіїв маршруток.

Також Знай.ua писав, що до стрілянини в Броварах може бути причетний народний депутат.

Нещодавно Знай.ua передавав, що в мережі висміяли перестрілку в Броварах.