Під Києвом вандали понівечили меморіал на честь матерів воїнів АТО.

Про це повідомляє телеграм-канал "Київ Зараз".

Так, стало відомо, на Київщині у Миронівці вандали понівечили меморіал. Невідомі розбили пам'ятну дошку, встановлену на честь матерів воїнів АТО. На місці події вандал залишив сліди від черевиків.

Фото Київ Зараз


На даний момент особи зловмисників не встановлені. Місцеві жителі звернулися за даним фактом до правоохоронців. Зараз поліцейські встановлюють причини і обставини події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що під Харковом діти руйнували могили на кладовищі.

Також Знай.ua повідомляв, що на Житомирщині шукають чоловіка, який відламував біля пам'ятників на цвинтарі елементи декору з цінних металів.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нещодавно Знай.ua передавав, що в рівненській області виявили діяльності жертв НКВД з явлными слідами розстрілів.

Нагадаємо, що під Львівській області в місті Явір стався інцидент, від якого стає моторошно всім. Місцевий житель у запалі люті розбив надгробні камені і плити на місцевому кладовищі.