Затримані ще 13 учасників перестрілку в Броварах Київської області. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав міністр Внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, стрільців очолював кримінальний авторитет «Ера» чи «Журавель»

«Встановлено, саме вони «виступили» з боку місцевих перевізників. Всім оголошено підозру у бандитизмі і замах на умисне вбивство. Вилучено зброю і боєприпаси. Наздоженемо всіх!», - пообіцяв глав МВС.

«Відмінно, а де Чоботар? Ну, в сенсі той, хто виступив на стороні "приїжджих"», «Чоботаря, як головного організатора… у Броварах, слабо заарештувати?», - запитують в коментарях українці.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Так це вони відбивалися від наїзду іногородніх перевізників, які хотіли потіснити броварських?», «Да ну! Не плутайте людей! Який там кримінал? Зараз кожен поважаючий себе людина носить такі "іграшки". Розумієте, час такий!», «З боку місцевих всіх зачистили. Все, тепер даху немає. Бізнес віджатий», «Виходить, що гастролерів, які приїхали "щемити" місцевих маршрутників, потрібно було зустрічати з розпростертими обіймами? Ці ж ніби захищали законний бізнес, нехай і не зовсім законними методами», - дивуються інші.

«Страшно на вулицю тепер виходити - теж словят і скажуть, у Броварах був...», «Тепер стало все ясно. Броварські - бандити. Вінницькі і київські – хулігани», - додають треті.

«Так вам, диванним воїнам, не догодиш... Ловлять - говорите "погано, все одно відпустять", не ловлять - говорите "чому вони не ловлять бандитів"? Визначтеся вже», - обурюються деякі.

Нагадаємо, жителі Броварів розповіли про війну маршрутників, яку "проморгали" копи – "Кошмарили весь тиждень".

Як повідомляв портал Знай.uа, до стрільби в Броварах може бути причетний екс-нардеп Продивус.

Також портал Знай.uа писав, що після жорстокої перестрілки під Броварами зникли машини, на яких розкачувала банда – введений план "Перехоплення"