У суботу, 17 серпня, дорогою з Броварів до Києва зникли 53-річна Надія Головач та її 31-річна донька Юлія Зайковська. За словами прес-секретаря генерального прокурора України Лариси Сарган, обох жінок вбили.

Про це повідомляє портал "Страна.иа"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, замовником злочину став колишній чоловік Надії Головач, який у суді оскаржує майно після розлучення. Як розповіла Сарган, чоловік був у змові зі своєю нинішньою дружиною.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Замовив і проплатив убивство потерпілої та її дочки, скориставшись для цього послугами раніше судимого за умисні вбивства. Життя двох людей замовники оцінили у $50 тисяч", - зазначила прес-секретар керівника ГПУ.

Вбивство двох жінок, які два дні тому пропали під Києвом, розкрито. Підозрювані у вбивстві затримані Прокуратурою Київської області спільно з ГВ БКОЗ ГУ СБУ в м. Києві та Київській області та слідчими ГУ НП в Київській області затримано 4 підозрюваних в організаціі та виконанні замовного вбивства двох жінок. Як з‘ясовано, колишній чоловік потерпілої, з якою у нього тривають судові спори щодо поділу майна після розлучення, переслідуючи корисну мету, усвідомлюючи неминучість судового рішення на користь колишньої дружини та її доньки, діючи у змові зі своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбиство потерпілої та її доньки, скориставшись для цього послугами раніше судомого за умисні вбиства. Життя двох осіб замовники оцінили у $50тис! Усіх причетних до резонансного злочину щойно затримано. *** Нагадаю, мова йде про матір – 53-річну Надію Головач та її 31-річну доньку Юлію Зайковську. Жінки виїхали в суботу, 17 серпня, з міста Бровари у напрямку до Києва і пропали.

Geplaatst door Лариса Сарган op Dinsdag 20 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співробітники поліції затримали чотирьох підозрюваних в організації та виконанні вбивства на замовлення. На них чекає обрання запобіжного заходу.

За словами Сарган, у цій справі затримані всі фігуранти. Допомогу прокуратури і поліції надавали також співробітники СБУ.

Нагадаємо, що ввечері 17 серпня дві жінки виїхали з Броварів до Києва на машині Toyota Rav4 і зникли.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у травні цього року, 47-річний вінничанин Олександр Верескун, поїхав у Київ на заробітки. Вже близько місяця рідня не може вийти на зв'язок з ним.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Вінниці поліція перевернула місто в пошуках двох зниклих дітей 9 і 11 років.