У центрі Києва сталась смертельна аварія - бетонна плита впала на екскаватор з водієм.

У Києві на будові на території заводу "Арсенал", який знаходиться на вулиці Московська,8, стався обвал бетонної плити, у результаті чого загинув водій екскаватора. Про це повідомляє dtp.kiev.ua а своїй сторінці в Facebook.

Екскаваторами розбирали один з поверхів, коли бетонний блок зірвався та впав на кабіну, в результаті чого загинув його водій. За попередньою інформацією, НП сталася через недотримання техніки безпеки.

Зазначається, що медики, які прибули на місце події, лише констатували смерть

"Смертельна НП у Києві на вул. Московській, 8, завод "Арсенал". Плита впала на екскаватор. Загинув водій. Прибулі медики констатували смерть", – йдеться в повідомленні.

На місці працює Національна поліція й рятувальники ДСНС.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В управлінні з питань цивільного захисту КМДА розповіли, що аварія сталася під час виконання демонтажних робіт.

"Водій екскаватора піднімав залізобетонну плиту. Вона впала просто на його кабіну. Мабуть, водій занадто близько під'їхав і не вибрав безпечну дистанцію. Впавши, плита розбилася об кабіну, деформувавши її, водій загинув. Зараз на місці працюють бійці ДСНС Києва і Київської служби порятунку. Щойно співробітники правоохоронних органів дадуть дозволи, рятувальники виріжуть з кабіни тіло водія", – цитує слова чиновника сайт "Сьогодні".

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 2 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, озвірілі братки зі стволами влаштували перестрілку в центрі столиці

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом вандали розгромили меморіал матерів воїнів АТО і залишили ганебний слід

Також Знай.ua писав, під Києвом обстріляли маршрутку