У мережі розповіли про те, чого чекати від літньої погоди. У столиці так і не прийшло літо.

Таким чином, повідомляється, що календарна весна закінчилася, а літо так і не прийшло. І при цьому, фахівці стверджують, що травень, який пройшов, є найхолоднішим за всі 20 років.

У Києві так і не настало літо, фото: ЗНАЙ

Метеостанція Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневного заявила про те, що середня температура повітря навесні в столиці склала 9,6 градусів, а це на 1,4 градуса вище кліматичної норми. А ось у травні вона склала +12,6, а це вже практично на 3 градуси нижче норми

Весна була досить контрастному. Якщо в травні температура ще радувала, то травень виявився досить холодним. Самим морозним днем став 13 травня, коли мінімальна температура становила +2 градуси, а ось теплим 11 травня - +27,6 градусів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Метеорологічне літо ще не настало, хоча, найчастіше воно настає 14 травня.

Нагадаємо, що 2 червня під Києвом випав літній сніг. Стався цей інцидент в селищі Демидов, який знаходиться під Києвом. Йшов він близько десяти хвилин. Саме час для того, щоб пограти в сніжки.

Про це повідомляє Telegram-канал «Київ Зараз», а ролик опубліковано на ресурсі «Країна». Автори публікації доповнили: «2020, може вистачить».

Нагадаємо, раніше під Харковом град знищив полуницю.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Червні у Львові розпочнеться сезон дощів.

Також Знай.иа" писав, що зима накрила українців під кінець травня.