Стало відомо про те, що київський метрополітен надійшов анонімний дзвінок про мінування.

Таким чином, повідомляється, що минув рівно тиждень відтоді, як київський і не тільки метрополітен відкрили в Україні після двомісячної перерви, так недоброзичливці вже почали здійснювати дзвінки щодо анонімного мінування. Вони, мабуть, нудьгували за метро більше всіх.

І ось, в понеділок, 1 червня, стало відомо про те, що у зв'язку з анонімним повідомленням про замінування мосту Метро, поїзд на червоній гілці буде пересуватися зі станції «Академмістечко», до станції «Арсенальна». А також від станції «Лісова», до «Дарниці». Це зроблено заради безпеки пасажирів, які пересуваються так.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У той же час, фахівці вже почали перевірку мосту, і в разі, якщо все буде нормально, робота продовжиться в колишньому режимі.

Нагадаємо, що у зв'язку з карантином, який був викликаний згодом коронавіруса, весь громадський транспорт, включаючи метрополітен, перестав працювати.

І ось, після чергового пом'якшення, з 25 травня дозволили відновити його роботу в колишньому режимі, але вже з деякими правилами безпеки. Сюди входить обов'язкове носіння маски, а також, потрібно дотримуватися дистанції.

Нагадаємо, раніше Кияни показали комунальникам Кличко, як прибирати в метро, і потрапили під роздачу поліції - "Це наша територія"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві запустять міську електричку - коли можна покататися на Троєщину без проблем

Також «Знай.ua» писав, що Кияни масово пересіли на велосипеди замість маршруток але змушені ризикувати життям - замішаний Кличко