У Києві перекрили міст Метро через загрозу вибуху. Про це розповіли в Telegram-каналі "Київ Зараз".

Повідомляється, що в даний момент на мосту Метро знаходиться невідомий чоловік, який озброєний незрозумілим пристроєм і тримає в руці пульт.

"Очевидці пишуть, що прямо зараз на мосту Метро стоїть чоловік з пакетом, від якого виходить провід до пульта в його руці" - сказано в повідомленні

У зв'язку з цим поліцейські повністю перекрили міст.

До повідомлення Telegram-каналі додали фото, де можна помітити поліцейський автомобіль, який перекрив в'їзд на міст і кілька конусів оранжевого кольору.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В поліції або інших офіційних джерелах про цей інцидент поки що не говорили. Про вимоги з боку невідомого чоловіка, а також його мотиви ніде не повідомлялося.

Міст Метро , фото: Telegram-канал Київ Зараз

На порталі "dtp.kiev.ua" опублікували фотографії мінера.

За інформацією ТСН чоловік погрожує підірвати міст, а в його сумці знаходиться пристрій який нагадує газовий балон.

Фотографія мінера на мосту Метро: dtp.kiev.ua

Варто зазначити, що це не перший подібний випадок на мосту Метро в Києві.

У минулому році, 18 вересня, невідомий також виліз на міст Метро і погрожував підірвати його. Завдяки злагодженій роботі співробітників поліції вдалося затримати і запобігти вибуху.

Злочинцем виявився військовий у званні старшого сержанта, який покинув частину для "вирішення побутових проблем", найімовірніше через розлучення з дружиною.

Його звинуватили у самовільному залишенні військової частини і обрали покарання у вигляді 47 днів на гауптвахті.

От що відбувається поблизу моста Метро... Нацгвардійці, пожежники, поліція, швидка та інші спеціальні підрозділи, але поки безрезультатно. До речі, стало відомо, що на міст чоловік приїхав на автомобілі #Opel (#AA8253XK), яким частково і заблокував рух по мосту. Також, свідки кажуть, що поліція запустила дрон, який злочинець розстріляв. https://kyivoperativ.info/other/uvaga-mist-metro-perekrito-za-informaciyeyu-iz-nashix-dzherel-po-mostu-%d1%97xav-cholovik-na-avtivci-yak/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 18 september 2019

Нагадаємо, раніше у Харкові вибух знищив термінал поповнення.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Львівщині затримали рекетирів, які тероризували перевізників.

Також "Знай.uа" писав, що під Івано-Франківськом палії тероризують власників магазинів.