У Києві невідомі вирішили повторити історію Броварів і влаштували побоїще з перестрілкою. Про інцидент повідомив Київ Оперативний в Facebook. Ситуація розгорталася в центрі столиці України.

Голос за кадром повідомив, що тільки що була перестрілка, в ролику видно натовп молодих людей, які йдуть по протилежній стороні вулиці щільною юрбою, щось вигукують, а потім починаються битися. Також оператор повідомив, що інцидент стався на Печерську. Далі він заявив, що одними Броварами і перестрілкою маршрутників там справа не обійдеться.

У коментарі до відео є підпис, в якій говориться, що такі жорсткі методи розборок скоро стануть звичними для українців. У коментарях користувачі відзначили, що потрібно або поліцію ліквідувати або самим купувати зброю. Також в коментарях згадали «лихі 90-е», в які країна потихеньку повертається протягом останнього року.

Хтось на Печерську вирішив повторити Броварські події - бійка із стріляниною. Ще трохи і люди звикнуть до подібних дикостей.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 31 mei 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що в Броварах місцеві жителі розповіли, як ситуація в місті погіршувалася протягом декількох днів перед перестрілкою. Так звані «титушки» почали залякувати водіїв маршруток на Київ, від яких вони вимагали не брати пасажирів. Ще один місцевий житель сфотографував «титушек» у Броварах і виклав фото в мережу. Також він расскзаал, що один з цих молодих людей погрожував йому. Пояснили свої дії тим, що автобуси виграли тендер, а автомобілісти їм заважають.

Варто відзначити, що після масових повідомлень в соцмережах броварська поліція дочекалася, поки на вулицях міста відкрили вогонь братки з 90-х. у результаті начальство поліції міста швидко «пішли» у відставку і зняли з посад.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що титушки в Броварах залякують водіїв маршруток.

Знай писав, що до стрілянини в Броварах може бути прчастен народний депутат.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі висміяли перестрілку в Броварах.