Міська електричка в Києві відновить роботу не раніше 7 червня через незакінчені ремонтні роботи.

Про це повідомили в Київпастрансі.

Так, стало відомо, під час карантину депо "Фастів-1" АТ "Укрзалізниця" не встигли закінчити ремонт електропоїздів міської електрички. Тепер орієнтовно, роботи закінчаться 7 червня.

електричка, скріншот з відео
електричка, скріншот з відео


Зазначимо, що міська електричка в Києві повинна була відновити роботу з 1 червня, разом із запуском приміського, міжобласного сполучення по всій Україні.

З 1 червня Україна переходить на третій етап пом'якшення карантину: відкриваються спортзали, басейни, а також поновлюються міжобласні та ж/д перевезення.

Нагадаємо, раніше Кияни показали кумунальникам Кличко, як прибирати в метро, і потрапили під роздачу поліції - "Це наша територія"

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Києві запустять міську електричку - коли можна покататися на Троєщину без проблем

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також "Знай.ua" пишучи, що Кияни масово пересіли на велосипеди замість маршруток але змушені ризикувати життям - замішаний Кличко