На Поштовій площі до Дня Києва добудували і відкрили черговий долгосрой – пандус. Про це повідомив киянин Андрій Брігіда на своїй сторінці в Facebook. Він написав, що природа занадто очистилася під час карантину і сталося справжнє диво.

У столиці нарешті з'явився спуск з мосту на Поштовій площі у вигляді пандуса. Цей об'єкт до мосту прилаштовували протягом трьох років. В останній рік на нього витратили 7 мільйонів гривень і були запрошені нові підрядники, яким нарешті вдалося добудувати настільки складний об'єкт.

У Києві на Поштовій площі добудували пандус Фото: скріншот

Історія пандуса дуже цікава. Його почали зводити в 2017 році. Тоді проект всього споруди затягнув на 355 тисяч гривень. Решта суми була включена в загальну суму тендеру. В цій сумі значилася і вартість будівництва та реконструкції Поштової площі. Влітку 2019 року був оголошений тендер на завершення будівельних робіт. Загальна вартість тендеру 7 мільйонів гривень і термін закінчення робіт – кінець 2020 року.

Варто відзначити, що чергова злива в Києві привів до появи справжніх мочарів і річок на вулицях міста. Машини і люди тонули в потоки брудної води. при цьому в команді мера Кличка звинуватили у всьому річку Либідь, яка протікає через Київ під землею. Чиновники заявили, що річка не хоче приймати стоки. Виявилося, що річка Либідь вийшла з відведених їй підземними конструкціями берегів і стоки затопили місто.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що київські чиновники спихнули відповідальність за черговий потоп на річку Либідь.

Знай повідомляв, що Віктор Ляшко дав добро на ослаблення карантину в Києві.

Нещодавно Знай передавав, що кияни назвали найкращі райони міста і здивували всю країну.