Київ з 1 червня чекає нове послаблення карантинних обмежень. Про це стало відомо з повідомлення головного санітарного лікаря країни Віктора Ляшка в соціальній мережі Facebook.

За його словами, столиця «повністю відповідає критеріям, щоб перейти на третій етап ослаблення карантину». Почнеться це ослаблення вже скоро – з 1 червня.

На третьому етапі карантинного послаблення в Києві повинні дозволити роботу торгово-розважальних комплексів, спортзалів, фітнес-центрів і басейнів.

Зокрема, для останніх будуть діяти особливі правила – в басейнах довжиною в 50 метрів на одній доріжці не більше чотирьох осіб, довжиною в 25 метрів — не більше двох плавців.

Наявність антисептиків на вході в зал обов'язкова.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, Віктор Ляшко, Facebook

«А чи не зарано для пом'якшення карантину?», «Спортивну громадськість цікавить, чому заборонено заняття дітям до 12 років?», - цікавляться у коментарях до повідомлення Ляшко кияни.

"Пропадуть наші абонементи, одна людина на 10 квадратних метрів, де нас зазвичай 40 осіб на групових заняттях - це нереально. А так чекали!", - журяться деякі.

Нагадаємо, доплати за карантин для вчителів – в Міносвіті ухвалили рішення, яке педагогам не сподобається.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Моз назвали шляху перетину кордону – українські заробітчани зможуть потрапити в країни ЄС. Як українцям виїхати за кордон під час карантину

Також Знай.uа" антисептики, маски і вимірювання температури — у Моз пояснили, як буде працювати громадський транспорт. Нові правила роботи громадського транспорту Києва