У четвер, 28 травня, стало відомо про те, що в Ірпені співробітники правоохоронних органів повернула додому двох маленьких мандрівників, які пішли з дому.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів відшукали в місті Ірпінь двох маленьких дітей, восьмирічного хлопчика і дев'ятирічну дівчинку, які зникли з будинку. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

В Ірпені знайшли двох маленьких мандрівників, фото: Національна поліція України

Поки їх мати займалася домашніми справами, діти непомітно вийшли з дому, і спочатку пропажу дітей навіть не помітили, так як, вона подумала, що вони просто пішли гуляти.

Але, потім, через кілька годин, вони так і не повернулися додому, тому жінка повинна була подзвонити в поліцію з проханням, щоб вони розшукали дітей. Раніше такого ніколи не відбувалося ще.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів знайшли дітей в двадцяти хвилинах від дому, вони грали на дитячому майданчику. У бесіді з поліцією діти зізналися, що у них була фантастична місця – побудувати собі будиночок далеко від свого будинку, і залишитися там на ніч.

У підсумку, дітей повернули додому, і на щастя, ця історія закінчилася позитивно.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Запоріжжі впіймали збоченця, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.иа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.