У Києві неадекватний чоловік вбіг у маршрутний автобус і погрожував пасажирам. Про це розповіли в патрульній поліції столиці.

Зазначається, що інцидент стався на проспекті Степана Бандери. Виклик поліцейським надійшов від одного з пасажирів маршрутки – він розповів, що у транспортному засобі знаходиться чоловік, який розмахує зброєю і загрожує людям розправою. Прибувши на вказане місце, правоохоронці виявили в маршрутці п'яного чоловіка з пістолетом: той вів себе нахабно, агресивно, і матюкався.

При обшуку у нього вилучили зброю та патрони до нього.

«Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у нього предмет, схожий на зброю і, ймовірно, патрони до нього», - розповіли правоохоронці.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зловмисника затримали, маршрутка поїхала далі. Поліція з'ясовує обставини події.

«Схожий на стартовий», «Для розкрутки бізнесу потрібен стартовий капітал, для накопичення стартового капіталу потрібен пістолет, хоча б стартовий», «Треба кожному поцу дозволити зброю...», - обурюються в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Кияни показали комунальникам Кличко, як прибирати в метро, і потрапили під роздачу поліції - "Це наша територія"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві запустять міську електричку - коли можна покататися на Троєщину без проблем

Також «Знай.ua» писав, що Кияни масово пересіли на велосипеди замість маршруток але змушені ризикувати життям - замішаний Кличко