Дівчина, яка стала жертвою зґвалтування поліцейськими в Кагарлику Київської області, живе в селі неподалік і одна виховує маленьку доньку з ДЦП. Про це розповіло видання "КП в Україні".

Наголошується, що саму постраждалу журналісти не змогли вмовити на інтерв'ю, але поспілкувалися з її односельцями. Ті відгукуються про матір-одиначку як про скромному, ввічливому і вихованій людині.

Люди кажуть, що дівчина – сором'язлива і скромна. До недавнього часу працювала в ресторані, а коли у дитини почалися проблеми зі здоров'ям, все увагу і час приділила домашнім справам.

За словами двоюрідного брата потерпілої, його родички ніколи не було проблем з законом.

Односельці кажуть, що сім'я дівчини жила «скромно, але пристойно» - не випивали, за дитиною завжди стежили. Стверджують, що постраждала сварилася з чоловіком, і припускають, що причиною для цього могла статті ревнощі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Додамо, що дівчину зґвалтували двоє поліцейських з поліції Кагарлицького ВП Обухівського відділу.

Потерпіла, незважаючи на залякування з боку зловмисників, повідомила про інцидент лікарям і у правоохоронні органи, після чого чоловіків було затримано та звільнено. Їх відділку поліції розформували.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Запоріжжі впіймали збоченця, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.иа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.