Сьогодні, 27 травня, в Києві, на місці ремонтних робіт, виявили тіло чоловіка без ознак життя. Про це розповіли у виданні "Інформатор", посилаючись на повідомлення КМДА.

Комунальники проводили ремонтні роботи у Святошинському районі за адресою вулиця Григоровича - Барського 7-А. Навколо цього місця була встановлена огорожа. За інформацією мерії вони закінчили роботи 27 травня о 5:30.

О 8:45, у котловані, який був виритий під час проведення робіт, мешканці сусідніх будинків виявили тіло чоловіка без ознак життя. Огорожа, яка була встановлена навколо, також перебувала всередині котловану.

Обставини події говорять про те, що інцидент не пов'язаний з витоком теплоносія.

На місце події прибули співробітники ДСНС, які зафіксували температуру води в котловані не більше +32 градусів. За цим фактом розпочато слідчі дії.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Влада Києва нагадує, що необхідно дотримуватися суворих заходів безпеки. Не рекомендується підходити на близьку відстань до місць, де проводяться ремонтні роботи або ведеться будівництво. Також слід обходити місця розриттів.

Варто відзначити, що нещодавно в Києві загорівся колектор, де також знайшли тіло без ознак життя.

Місцеві казали, що там проживали кілька бездомних. У даний момент особи загиблих не встановлені, поліцейські уточнюють деталі того, що сталося.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі на згарищі знайшли тіло жінки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві автомобіль влетів у зупинку з людьми.

Також "Знай.uа" писав, що в Мелітополі чоловік зробив собі харакірі.