У Києві горе-водій влетів у зупинку громадського транспорту, де перебували люди. Інцидент трапився на вулиці Олени Теліги, поблизу із АЗС Shell, повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що на зупинці саме очікували транспорту троє людей. На великій швидкості водій автомобілю Hyundai протаранив зупинку, внаслідок чого одного із чоловіків терміново госпіталізували.

За версією водія Hyundai, його підрізали, і він вимушено крутнув кермо, в‘їхав у ще один Hyundai, а вже потім - у зупинку.

На місці події працювали правоохоронці.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«О, мене підрізають, що ж робити, може натиснути гальма і в найгіршому випадку влупити винуватого.... О ні, краще "крутану рульом" як ху**вий водій, увалю якусь іншу тачку, влечу в зупинку з людьми і буду винним в усьому!», - обурюються коментатори.

"Я живу на Захарівській, 1, і чула, як він летів, і гальмівний шлях був секунд 20 як мінімум, я встигла дійти з кімнати на кухню і відкрити вікно, так що хай не триндить!!! Літають, як дебіли! А тепер нехай ставить нову зупинку і платить людям компенсації!», - зазначає киянка.

«Та нехай хоч 10 раз підрізали - машина повинна залишатися на проїжджій частині!», «Там вниз до Петрівки менше 100 ніхто не летить, а плюс ще й дощ», «Тільки транспорт пустили і нате, проїхався. Якщо не летіти в дощ за 100, не крутити кермом хто знає навіщо, можна і не влітати в зупинки», - наголошують інші.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

Також "Знай.uа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.