Двох екс-поліцейських з Кагарлика Київської області, які згвалтували дівчину-свідка по одній з кримінальних справ, заарештували без права внесення застави. Про це повідомляє телеграм-канал «Київ сьогодні».

Наголошується, що суд постановив взяти під варту обох поліцейських, звинувачених у згвалтуванні дівчини у відділенні поліції. Термін їх арешту – на 60 діб без права внесення грошової застави.

При цьому наголошується, що розслідування резонансного злочину триває.

Нагадаємо, що двоє місцевих правоохоронців 35-річний Сергій Сулима і 29-річний Микола Кузів били, катували і ґвалтували дівчину прямо у відділенні поліції.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Сергій Сулима

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»
Микола Кузів

Постраждала, незважаючи на залякування та погрози, звернулася за допомогою до медиків і поліцейських з іншого відділення поліції. Факти протиправних дій правоохоронців підтвердилися, в результаті чого їх звільнили, а весь поліцейську дільницю міста Кагарлика розформували.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Запоріжжі впіймали збоченця, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.иа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.